Video: Zo werkt base building in Sand Land

Geplaatst:

Base Building is een belangrijk onderdeel van Sand Land. Daardoor wordt er in de derde episode van de Dev Diaries stilgestaan bij het dorp en wat je er allemaal kunt doen.

Onlangs kregen we al meer te horen over het verhaal van Sand Land, maar er is nog veel meer te doen in de wereld. Tussen je avonturen door kun je naar het dorp afreizen. In het begin van de game is het nog niet dichtbevolkt en zul je er weinig winkels aantreffen. Naarmate je meer subquests voltooid komen er meer mensen op af en verschijnen er nieuwe gebouwen. Het is zelfs mogelijk om een eigen huis te kopen en deze te decoreren. Mocht je dat niet heel nuttig vinden, dan zijn er altijd nog de verschillende winkels waar je spullen kunt kopen en je voertuigen kunt upgraden. Je kunt hier onze preview van Sand Land lezen.

Sand Land gaat verschijnen voor de pc, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. Een releasedatum is nog niet bekend.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sand Land

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

26 april 2024

Ontwikkelaar

ILCA

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord