Warhammer 40,000: Darktide

  • Ontwikkelaar Fatshark
  • Eerste releasedatum 30 november 2022
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre Actie , First-Person Shooter , Horror
  • Gameliner score

Warhammer 40,000: Darktide heeft nu een releasedatum

De aankomende co-op shooter Warhammer 40,000: Darktide, die wordt ontwikkeld en uitgegeven door Fatshark, heeft een releasedatum beet. De pc- en (tijdelijke) Xbox Series console exclusive verschijnt op 13 september 2022.

In de zomer van vorig jaar werd de game nog uitgesteld. De planning toen was om het spel in de lente van dit jaar te lanceren, maar de releasedatum schuift nu toch weer met enkele maanden op. Zo heeft het 150-koppige team bij Fatshark nog wat extra tijd om hier een topper van te maken. Darktide volgt de formule van eerdere games zoals de Vermentide-franchise. Zo moet je ook hier met maximaal vier spelers golven vijanden proberen te overleven.

Warhammer 40,000: Darktide is vanaf 13 september verkrijgbaar op pc en beide Xbox Series-consoles. Bovendien wordt het ook op dag één gelanceerd in Xbox Game Pass.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?