Warhammer 40,000: Space Marine 2 kent een releasedatum

-

Spaces Marines assemble! Het Warhammer-universum heeft je nodig, want de Tyranid swarms zijn weer losgebarsten en dat doen ze dit jaar al. Je hebt nog eventjes de tijd om je uitrusting en wapens schoon te maken. De releasedatum van Warhammer 40,000: Space Marine 2 is namelijk bekend.

Veel hersencellen hoef je niet te hebben tijdens het spelen van Warhammer 40,000: Space Marine 2, want wat je ziet moet je simpelweg vermoorden. Zo simpel is het natuurlijk niet, want de vijanden komen niet in hun eentje aanlopen. Daardoor kent de game zes verschillende classes, zodat je goed uitgerust aan de slag kunt. Aangezien Warhammer 40,000: Space Marine 2 multiplayer heeft, kun je direct je vrienden inlijsten in het leger. De trailer die we te zien kregen is dus eigenlijk bedoeld om iedereen over te halen en hoe kun je dat negeren? Als je liever direct de game wil aanschaffen dan kant dat, want door de pre-order bonus kun je de game vier dagen eerder spelen. En de ultimate editie komt zelfs met de season pass.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 verschijnt op 9 september voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: gamescom Opening Night Live

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer 40,000: Space Marine 2

Ontwikkelaar:

Saber Interactive

Uitgever:

Focus Entertainment

Release:

9 september 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord