Wild Hearts bevat geen microtransacties

Geplaatst:
Aangepast: 3 februari 2023 15:02

Wild Hearts is één van de grootste games die uit gaat komen in de volgepropte februarimaand. Vandaag komen we meer te weten over de monsterjagergame.

Electronic Arts heeft natuurlijk niet de beste reputatie als het gaat om microtransacties. Toch kunnen we ervan uitgaan dat Wild Hearts er niet onder komt te lijden. Tijdens een vragenronde op de website Reddit hebben de ontwikkelaars een aantal vragen beantwoord vanuit de community. Daarin werd aangegeven dat de game geen microtransacties bevat. Spelers kunnen zich wel opmaken voor gratis contentupdates, nadat de game is gelanceerd. Een aantal andere interessante details werden vrijgegeven. Zo zijn er twintig Kemono's beschikbaar om tegen te strijden vanaf dag één en kunnen mensen met een Xbox Game Pass Ultimate abonnement een tien uur durende preview spelen.

Wil je meer leren over dit monsterjageravontuur? Lees hier dan alles wat je moet weten over Wild Hearts.

Wild Hearts is beschikbaar vanaf 17 februari voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Reddit
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Wild Hearts

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

17 februari 2023

Ontwikkelaar

Omega Force

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord