Wild Hearts

  • Ontwikkelaar Omega Force
  • Eerste releasedatum 17 februari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Wild Hearts bevat geen microtransacties

Wild Hearts is één van de grootste games die uit gaat komen in de volgepropte februarimaand. Vandaag komen we meer te weten over de monsterjagergame.

Electronic Arts heeft natuurlijk niet de beste reputatie als het gaat om microtransacties. Toch kunnen we ervan uitgaan dat Wild Hearts er niet onder komt te lijden. Tijdens een vragenronde op de website Reddit hebben de ontwikkelaars een aantal vragen beantwoord vanuit de community. Daarin werd aangegeven dat de game geen microtransacties bevat. Spelers kunnen zich wel opmaken voor gratis contentupdates, nadat de game is gelanceerd. Een aantal andere interessante details werden vrijgegeven. Zo zijn er twintig Kemono's beschikbaar om tegen te strijden vanaf dag één en kunnen mensen met een Xbox Game Pass Ultimate abonnement een tien uur durende preview spelen.

Wil je meer leren over dit monsterjageravontuur? Lees hier dan alles wat je moet weten over Wild Hearts.

Wild Hearts is beschikbaar vanaf 17 februari voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?