Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Wolfenstein II: The New Colossus

  • Ontwikkelaar MachineGames
  • Eerste releasedatum 27 oktober 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Wolfenstein II is ontleding van Dishonored

Wolfenstein II: The New Colossus heeft een onderdeel van het verhaal wat een ontleding is van de game Dishonered. See what I did here? Deze twee games hebben namelijk iets belangrijks gemeen. Wolfenstein II: The New Colossus kent namelijk een element in het verhaal dat oorspronkelijk is gepitched voor Dishonored. Let op, spoilers volgen!

Tijdens de ontwikkeling van Dishonored was de Creative Director van Wolfenstein II: The New Colossus, Jens Matthies, betrokken als tester bij eerstgenoemde game. Destijds was al geopperd om de hoofdrolspeler van die game, Corvo, te onthoofden. Arkane had echter aangegeven dat voor hun game niet te zien zitten.

En dus is de onthoofding opgenomen in Wolfenstein II en is het een wezenlijk onderdeel van het verhaal geworden. Beiden games zijn ontzettend dik en wat mij betreft mogen er vaker zit soort ontledingen plaats vinden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?