World War Z

  • Ontwikkelaar Saber Interactive
  • Eerste releasedatum 16 april 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

World War Z meer dan een miljoen keer verkocht

Vorige week werd World War Z uitgebracht door Focus Home Interactive. Nu maakt de uitgever samen met ontwikkelaar Saber Intreractive bekend dat de co-op shooter meer dan een miljoen keer is verkocht.

Matthew Karch, de CEO van Saber Interactive, laat weten verheugd te zijn met de goede verkoopcijfers van World War Z. Met name op de pc doet de game het goed mede door de steun van de Epic Games Store. De ontwikkelaar werkt op het moment aan nieuwe update voor de co-op shooter, die naast verbeteringen ook nieuwe content met zich mee gaan brengen.

World War Z is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Focus Home Interactive

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?