XDefiant gesloten bèta bereikt één miljoen spelers

Geplaatst: 21 april 2023 14:05
Aangepast: 21 april 2023 14:10

Ubisoft hoopt een enorme impact te maken op het first-person shooter genre met XDefiant. Tot nu toe loopt de gesloten bèta van de game als een tierelier.

Via social media wordt aangegeven dat XDefiant door meer dan één miljoen spelers is gespeeld. Dit is een indrukwekkend nummer, zeker als je bedenkt dat niet zomaar iedereen de bèta binnen kon wandelen. Het was namelijk een gesloten bèta - menig speler moest zich eerst ervoor inschrijven, voordat ze met de game aan de slag mochten. Het ziet ernaar uit dat Ubisoft genoeg mensen heeft binnengelaten en dat de interesse in de game ook erg aanwezig is. Hou vooral onze website in de gaten, want onze eerste preview van XDefiant laat niet lang meer op zich wachten!

De gesloten bèta van XDefiant is nog beschikbaar t/m 23 april.

Bron: Ubisoft
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot XDefiant

Series

Tom Clancy's Ghost Recon

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

Q3 2023

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord