Zijmissies Assassin’s Creed waren last-minute werk

Geplaatst: 25 mei 2020 19:47
Aangepast: 25 mei 2020 19:47
-

Charles Randall, een lid van het team die werkte aan de eerste Assassin’s Creed, heeft laatst aan het licht gebracht dat de zijmissies van Assassin’s Creed op het laatste moment waren toegevoegd. Dit kwam volgens hem door het kind van de CEO.

Op Twitter is onthuld dat de eerste Assassin’s Creed eerst geen zijmissies had. In een reeks Tweets liet Charles Randall, die meewerkte aan de eerste game van de Assassin’s Creed-reeks, namelijk weten dat de zijmissies pas last-minute waren toegevoegd. Hij stelt dat het een waar horror verhaal was om in de laatste vijf dagen voor de releasedatum de missies met doelwitten en andere extra activiteiten te moeten ontwikkelen en toe te voegen. Volgens Randall was dat nodig, omdat het kind van de CEO de game had gespeeld en vond dat het te saai was. Deze taak was een hele opgave, al helemaal omdat alles zonder bugs moest zijn. Uiteindelijk is het ze wel gelukt, op één bug na die ervoor zorgde dat je niet alle templars kon vermoorden. Hierdoor kon je pas de maximale gamescore behalen wanneer je de game opnieuw doorliep en de bug niet activeerde.

Misschien heeft dit wel bijgebracht aan het succes van de originele Assassin’s Creed, waardoor we vandaag de dag een hele reeks hebben en er zelfs een nieuwe toevoeging, Assassin’s Creed Valhalla, op komst is.

Bron: Charles Randall

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

16 november 2007

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord