Zoek ratten in nieuwe The Outlast Trials update

Geplaatst:
Aangepast: 16 april 2024 22:21

Momenteel loopt er een tijdelijke in-game evenement in The Outlast Trials. Met een nieuwe trailer brengt Red Barrels je graag helemaal up-to-date.

Als je je nog niet hebt gewaagd aan het tijdelijke Toxic Shock evenement in The Outlast Trials dan ben je door de ratten besnuffeld. Er is een experiment gaande waarbij chemisch toegediende pijn voor blijvende schade kan zorgen. Dit is getest op een zootje labratten. Jij moet deze ratten zien te vinden zodat hun weefsel verder kan worden onderzocht en geanalyseerd. Uiteraard is dat in The Outlast Trials niet zonder gevaar, zoals het een goed Outlast game betaamt. Door zijmissies te voltooien kun je bovendien extra beloningen vrijspelen. Binnenkort wordt de game ook voorzien van nieuwe MK-uitdagingen.

Het tijdelijke Toxic Shock evenement in The Outlast Trials loopt nog tot en met 7 mei.

Bron: Red Barrels
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Outlast Trials

Series

Outlast

Uitgever

Red Barrels

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

18 mei 2023

Ontwikkelaar

Red Barrels

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord