Deep Rock Galactic

  • Ontwikkelaar Ghost Ship Games
  • Eerste releasedatum 28 februari 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , First-Person Shooter , Survival
  • Gameliner score

15 Minutes Of: Deep Rock Galactic

Binnenkort verschijnt na een lange periode van Early Access dan eindelijk Deep Rock Galactic. Binnenkort kun je de uitgebreide review van Bram op onze website lezen, maar tot die tijd geven we je vast een eerste indruk. We hebben vijftien minuten aan gameplay van deze shooter voor je opgenomen, zodat je goed kunt zien wat Deep Rock Galactic nu eigenlijk inhoudt.

Deep Rock Galactic komt uit op 13 mei voor pc en Xbox One.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?