15 Minutes Of: Predator: Hunting Grounds Gameplay

Geplaatst:

Het jachtseizoen was afgelopen weekend even geopend tijdens het gratis trial weekend voor Predator: Hunting Grounds. Ondanks dat de game pas later deze maand verschijnt kon iedereen dus al even aan de slag. Die kans liet Rudy natuurlijk niet aan zich voorbij schieten en hij heeft dan ook gelijk zijn ongezouten mening in een preview gegoten. Als je, ondanks het advies om thuis te blijven, niet de kans hebt gehad om Predator: Hunting Grounds uit te proberen, dan hebben wij wat gameplay voor je opgenomen.

Predator: Hunting Grounds is een asymmetrische shooter waarin je de jager bent of degene die opgejaagd wordt. Als je in het Fireteam zit, dan moet je opdrachten voltooien voordat de Predator je weet te vinden. Als Predator moet jij het Fireteam juist opjagen en te pakken zien te krijgen. Hiervoor heb je de beschikking tot dodelijke wapens als de Plasma Caster, Combistick, Smart Disc en Wrist Blades, terwijl het Fireteam zich moet zich te verdedigen met pistolen, shotguns, assault rifles en granaten.

Predator: Hunting Grounds verschijnt op 24 april voor pc en PlayStation 4.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Predator: Hunting Grounds

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasewindow

24 april 2020

Ontwikkelaar

Illfonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord