Gameliner Awards: Beste game van 2013

Alex en Koen gingen afgelopen week bij de winnende uitgever langs om daar de Gameliner Awards-trofee te overhandigen. De vakantie viel dit jaar wat ongelukkiger dan voorgaande jaren, maar desondanks dat hebben we de trofee toch nog langs kunnen brengen. In tegenstelling tot voorgaande jaren geven we vanaf dit jaar maar één trofee weg, maar wel een hele mooie (al zeggen we zelf) en wel aan de beste game van het jaar 2013. Naast de beste game maken we in onderstaande video ook de prijzenpakkettenwinnaars bekend.

Nu de trofee op zijn bestemming is aangekomen, is de Gameliner Awards 2013 voorbij. Iedereen bedankt voor het stemmen en het achterlaten van zijn reactie. We zijn eind dit jaar weer terug met de Gameliner Awards 2014, met alle games die dit jaar zullen uitkomen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?