Gameliner Awards: Beste game van 2014

Geplaatst: 9 januari 2015 12:00
Aangepast: 31 januari 2021 20:50
-

Alex en Koen zijn deze keer naar Nieuwegein afgereisd om daar op het Nederlandse kantoor van de uitgever van de winnende game de felbegeerde Gameliner Awards-trofee te overhandigen. De winnaar was voor ons een grote verrassing, maar heeft het daarom niet minder verdiend. Het is absoluut een vermakelijke game. Je hebt het uitbrengen van de stem en het achterlaten van je reactie op één van de Gameliner Awards-artikelen niet voor niks hoeven doen, want met jouw stem en reactie heb je kans kunnen maken op één van de vier tjokvolle prijzenpakketten en heb je zo’n prijzenpakket gewonnen, dan komt jouw naam in onderstaande video voorbij.

Wij willen jullie nogmaals bedanken voor het meedoen aan de Gameliner Awards 2014. Ook willen we de uitgevers bedanken die, net als ieder jaar, de Gameliner Awards 2014 hebben mogelijk gemaakt. En vergeet niet, tijdens de Gameliner Awards 2015 zullen er wederom awards en prijzen te verdelen zijn!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer