At Dead Of Night

  • Ontwikkelaar Baggy Cat
  • Eerste releasedatum 19 november 2020
  • Platformen Pc
  • Genre Horror , Survival
  • Gameliner score -

Livestream: Eilish duikt weer in At Dead of Night vanaf 20:00

Eilish hoopte vorige week At Dead of Night uit te spelen, maar dat is helaas niet gelukt. Daarom moet ze deze week weer met deze horror game aan de slag. Om At Dead of Night uit te spelen moet Eilish achter het geheim van onze favoriete slechterik Jimmy zien te komen met behulp van de spoken van zijn slachtoffers. Onze grote vriend ziet dat natuurlijk liever niet gebeuren en rent Eilish daarom achterna met zijn loyale honkbalknuppel. Benieuwd hoever Eilish gaat komen vanavond? Kom dan vooral kijken!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?