At Dead Of Night

  • Ontwikkelaar Baggy Cat
  • Eerste releasedatum 19 november 2020
  • Platformen Pc
  • Genre Horror , Survival
  • Gameliner score -

Livestream: Eilish speelt hopelijk At Dead of Night uit vanaf 20:00

Na een paar weken druk te zijn geweest met At Dead of Night, hoopt Eilish stiekem dat het einde van deze horror-game in zicht komt. Onze favoriete slechterik Jimmy heeft haar ondertussen wel genoeg neer geslagen met zijn trouwe honkbal knuppel, vind je ook niet? Eilish gaat daarom vanavond alles op alles zetten om achter het geheim van Jimmy te komen en daarmee At Dead of Night uit te spelen. Benieuwd of ze het gaat redden? Kom dan vooral kijken vanavond!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?