At Dead Of Night

  • Ontwikkelaar Baggy Cat
  • Eerste releasedatum 19 november 2020
  • Platformen Pc
  • Genre Horror , Survival
  • Gameliner score -

Livestream: Eilish speelt At Dead Of Night vanaf 20:00

Eilish vervolgt vanavond haar horroravontuur in At Dead Of Night. Vorige week betrad ze voor het eerst het hotel van Jimmy Hall en dat zorgde voor de nodige spannende en vooral enge gebeurtenissen. Er was dan ook geen enkele minuut waar Eilish rustig door het horrorhotel heen kon lopen. Als je dus wilt zien hoe Eilish de ene na de andere jumpscare meemaakt, kom dan vanavond een kijkje nemen tijdens de livestream op ons Twitch-kanaal!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?