Grounded

  • Ontwikkelaar Obsidian Entertainment
  • Eerste releasedatum 28 juli 2020
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Survival
  • Gameliner score

Livestream: Eilish gaat overleven in Grounded vanaf 20:00

Zo klein als een mier, zo gaat Eilish vanavond tijdens de livestream de wereld van Grounded verkennen. In de survivalgame Grounded van ontwikkelaar Obsidian Entertainment moet je namelijk zien te overleven, terwijl je enorm gekrompen bent en er de nodige enge insecten op je afkomen. Eind januari heeft Grounded een grote update gekregen, dus Eilish kan vanavond gelijk aan de slag met alle nieuwe content. Benieuwd of zij de gevaren van de achtertuin aankan? Check het vanavond tijdens de livestream op ons Twitch-kanaal!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?