Middle-earth: Shadow of Mordor

  • Ontwikkelaar Monolith Productions
  • Eerste releasedatum 21 november 2014
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Livestream: Huub gaat verder met de Shadow of Mordor-stream vanaf 20:00

Wat Claudia heeft met Genshin Impact heeft Huub op dit moment met Middle Earth: Shadow of Mordor. Huub is namelijk al bijna een maand Shadow of Modor aan het streamen op de dinsdag. Hoewel hij nog een lange weg te gaan heeft om ook maar in de buurt van Claudia's aantal aan Genshin Impact-streams te komen, is hij wel goed op weg. Kom vanaf 20:00 kijken hoe Huub weer de nodige Orcs in de pan hakt in Shadow of Mordor en misschien ook wat meer te weten komt over het verleden van de Wraith Celebrimbor!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?