Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Middle-earth: Shadow of Mordor

  • Ontwikkelaar Monolith Productions
  • Eerste releasedatum 21 november 2014
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Livestream: Huub gaat verder met Shadow of Modor vanaf 20:00

Huub is helemaal in de wereld van Middle Earth: Shadow of Mordor gedoken. Deze week gaat hij namelijk voor de derde keer met deze Lord of the Rings-game aan de slag. Vorige week in de laatste Shadow of Mordor-stream kwamen wij iets meer te weten over de identiteit van de Wraith Celebrimbor, die Talion vergezeld in zijn quest. Deze week gaat Huub verder met zijn avontuur in Middle Earth en moet hij natuurlijk weer de nodige Orcs en andere vijanden verpulveren. Benieuwd wat Huub allemaal gaat doen vanavond? Kom dan vooral kijken vanavond!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?