Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Middle-earth: Shadow of Mordor

  • Ontwikkelaar Monolith Productions
  • Eerste releasedatum 21 november 2014
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Livestream: Huub vervolgt zijn Shadow of Mordor-avontuur vanaf 20:00

Na een valste start in het begin van zijn eerste Shadow of Mordor-stream heeft Huub uiteindelijk zijn draai gevonden in de game. Deze week gaat hij namelijk zijn avontuur in Middle Earth vervolgen. Hierbij hoort natuurlijk het uitschakelen van de nodige Orcs en andere monsters die wereld van Shadow of Modor te vinden zijn. Dus mocht je interesse hebben, kom Huub dan vergezellen tijdens zijn quest in Middle Earth: Shadow of Mordor!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?