Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Middle-earth: Shadow of Mordor

  • Ontwikkelaar Monolith Productions
  • Eerste releasedatum 21 november 2014
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Livestream: Huub streamt Shadow of Mordor vanaf 20:00

Huub gaat deze week in zijn stream naar Mordor met de game Middle Earth: Shadow of Mordor. Hierbij kruipt de streamer in de huid van Talion om de quest in de game te voltooien. Na een week van internetproblemen vorige week keert Huub terug naar zijn vaste dag op dinsdag, nadat Patrick vorige week was ingevallen met zijn NES-stream. Ben je benieuwd wat Huub allemaal in Mordor gaat uitspoken? Kom dan vooral kijken!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?