Assassin's Creed Valhalla

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 10 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Livestream: Vanaf 20:00 gaat Patrick live met Assassin's Creed Valhalla

Laat de champagne maar knallen!! Vanavond om 20:00 starten we onze aller allereerste livestream op ons Twitchkanaal met Assassin's Creed Valhalla. Op 20 november is de release van Assassin's Creed: Valhalla, maar vanavond gaat Patrick zijn eerste meters maken met Eivor in het Verenigd Koninkrijk. Eivor is een Viking-raider die in een conflict verwikkeld is geraakt tussen de Brotherhood van Assassin's en de Templar Order.

We geven daarnaast ook nog een dik Assassin's Creed: Valhalla goodiepakket weg in samenwerking met Ubisoft, dus mis het vanavond niet.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?