Pokémon Sword

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 15 november 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG , RPG (NSW)
  • Gameliner score

Livestream: Vanaf 20:00 gaat Patrick live met de Nuzlocke Challenge in Pokémon Sword

Patrick gaat vanavond tijdens de livestream weer verder met de Nuzlocke Challenge in Pokémon Sword, waar hij vorige week mee was begonnen. In deze challenge heeft elke Pokémon maar één leven, mag Patrick alleen de eerste Pokémon vangen die hij in een gebied tegenkomt en moet hij een nickname verzinnen voor elke gevangen Pokémon. Dit alles vermoeilijkt de game nogal, maar Patrick gaat zijn gamekunsten laten zien vanavond! Zoals gewoonlijk staat de Twitch-chat open en kan je Patrick een handje helpen, mocht het hem toch niet helemaal lukken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?