FIFA 18

  • Ontwikkelaar EA Vancouver
  • Eerste releasedatum 29 september 2017
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Video Preview: FIFA 18

Devin is uitgebreid aan de slag geweest met FIFA 18 op de PS4 en de Nintendo Switch afgelopen gamescom. De voetbalgame heeft door de jaren heen een enorme fanbase opgebouwd. FIFA 18 gaat wederom mooie dingen doen, maar echt vernieuwen doet het niet echt. De Nintendo Switch-versie heeft ons misschien nog wel meer verrast.

Wij zijn benieuwd op welke voetbalgame jullie zitten te wachten. De gamescom 2017 is inmiddels voor ons afgelopen, maar dat bekent absoluut niet dat de video's daarbij stoppen. We hebben namelijk meer dan genoeg materiaal dus check de site met regelmaat zodat je niets mist.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?