Super Mario Party

  • Ontwikkelaar NDcube
  • Eerste releasedatum 5 oktober 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Party
  • Gameliner score

Video Review: Super Mario Party

Jawel, het is weer zover mensen! Super Mario Party is verschenen op de Switch en daarmee wordt de nieuwste Nintendo console aangevuld met een uitstekende party game. Dit keer komt er wat meer tactiek om de hoek kijken, maar meer tactiek betekent ook nog meer mogelijkheden om je maten te naaien. Koen is vol aan het naaien, uuuh spelen geslagen en komt met een duidelijke conclusie. Die conclusie zie je in onderstaande review. Geen zin om naar Rudy's prachtige stem te luisteren? Lees de review van Super Mario Party dan gewoon hier!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?