All I want for Christmas: Jolien met Hyrule Warriors: Age of Calamity

Geplaatst: 21 december 2020 10:00
-

Jeetje, het is alweer bijna tijd voor kerst. Ik denk dat we allemaal kunnen vaststellen dat 2020 een raar jaar was. Het coronavirus heeft aardig huisgehouden in de wereld en ook de game-industrie is daar helaas niet ongeschonden uit gekomen. Er zijn dit jaar heel veel games uitgesteld naar volgend jaar, omdat ze plotseling vanuit thuis moesten werken. Dit was ook het geval voor mijn favoriete gameplatform Nintendo. Dit jaar is het aardig stil gebleven rond de Japanse gamegigant. Terwijl concurrenten Xbox en PlayStation hun nieuwe generaties consoles uitbrachten, leek het wel alsof Nintendo platlag, wat misschien ook echt wel het geval was. De enige grote game die wij hebben gehad, was Animal Crossing: New Horizons en die hoorde eigenlijk in 2019 uit te komen. Normaal wist ik allang wat voor (Nintendo) game ik voor mijn kerst wilde hebben, maar dit jaar begon de twijfel toch toe te slaan of ik wel wat kon verzinnen. Gelukkig werd er in september een game aangekondigd door Nintendo, die al mijn twijfels wegnam.

Jolien gaat natuurlijk voor Hyrule Warriors: Age of Calamity

Natuurlijk heb ik het over de game Hyrule Warriors: Age of Calamity, de prequel van één van mijn meest favoriete The Legend of Zelda-games ooit, Breath of the Wild. Toevallig was ik voor de aankondiging net opnieuw begonnen met Breath of the Wild, wat mijn enthousiasme nog groter maakte. Hoewel ik super slecht ben in diens voorganger Hyrule Warriors: Definitive Edition, ben ik voor de lore bereid om het in ieder geval weer te proberen. Ik heb van mensen gehoord dat deze game iets makkelijker is dan het eerste deel en daar houd ik mij dan ook stiekem heel erg aan vast…

Dit jaar ben ik weer voor een Nintendo-game gegaan (vorig jaar wilde ik Ring Fit Adventure hebben), maar volgend jaar hoop ik een ander platform in mijn collectie te hebben. Ik ben namelijk aan het sparen voor een PlayStation 5, maar met een studentenbudget gaat dat helaas niet zo snel. Ik hoop dat ik ergens in 2021 het bedrag bij elkaar verzameld heb en dat ik een PlayStation 5 kan krijgen. Voor nu kan ik mij nog altijd goed vermaken met en bouwen op mijn trouwe Nintendo Switch!

onbekend

Wat verwerk jij in de kersthitjes? Is het toch de zwoele Mariah Carey of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat het weten! Wie weet pikt iemand het na al die hints wel op.

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hyrule Warriors: Age of Calamity

Ontwikkelaar:

KOEI TECMO GAMES

Uitgever:

Nintendo

Release:

20 november 2020

Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord