Hyrule Warriors: Age of Calamity

  • Ontwikkelaar KOEI TECMO GAMES
  • Eerste releasedatum 20 november 2020
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Hyrule Warriors: Age of Calamity krijgt Expansion Pass

Fans die niet genoeg kunnen krijgen van Hyrule Warriors: Age of Calamity hebben geluk. De game krijgt namelijk een Expansion Pass.

Het is pas een paar maanden geleden dat Hyrule Warriors: Age of Calamity werd aangekondigd en niet veel later ook uitkwam. De game, die zich honderd jaar voor de gebeurtenissen uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild afspeelt, volgt het verhaal van Link, Zelda en de vier Champions. In onze review van Hyrule Warriors: Age of Calamity kreeg de game een prima score. Tijdens de Nintendo Direct van vanavond is aangekondigd dat Hyrule Warriors: Age of Calamity ook een Expansion Pass krijgt. De Expansion Pass kost twintig euro en bevat twee fases aan nieuwe content. Tijdens de eerste fase in juni kun je nieuwe personages, wapens, vijanden en challenges verwachten. De tweede fase aan nieuwe content wordt in november uitgebracht. Hier zitten nieuwe personages, nieuwe levels en nieuwe vaardigheden bij. Wanneer je de Expansion Pass aanschaft, krijg je vanaf mij ook een speciaal wapen en kostuum voor Link als aankoopbonus.

Hyrule Warriors: Age of Calamity is momenteel te spelen op de Nintendo Switch. De Expansion Pass is nu te pre-orderen.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?