Trailer: Hyrule Warriors: Age of Calamity krijgt Expansion Pass

Geplaatst: 18 februari 2021 00:45
Aangepast: 18 februari 2021 01:35

Fans die niet genoeg kunnen krijgen van Hyrule Warriors: Age of Calamity hebben geluk. De game krijgt namelijk een Expansion Pass.

Het is pas een paar maanden geleden dat Hyrule Warriors: Age of Calamity werd aangekondigd en niet veel later ook uitkwam. De game, die zich honderd jaar voor de gebeurtenissen uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild afspeelt, volgt het verhaal van Link, Zelda en de vier Champions. In onze review van Hyrule Warriors: Age of Calamity kreeg de game een prima score. Tijdens de Nintendo Direct van vanavond is aangekondigd dat Hyrule Warriors: Age of Calamity ook een Expansion Pass krijgt. De Expansion Pass kost twintig euro en bevat twee fases aan nieuwe content. Tijdens de eerste fase in juni kun je nieuwe personages, wapens, vijanden en challenges verwachten. De tweede fase aan nieuwe content wordt in november uitgebracht. Hier zitten nieuwe personages, nieuwe levels en nieuwe vaardigheden bij. Wanneer je de Expansion Pass aanschaft, krijg je vanaf mij ook een speciaal wapen en kostuum voor Link als aankoopbonus.

Hyrule Warriors: Age of Calamity is momenteel te spelen op de Nintendo Switch. De Expansion Pass is nu te pre-orderen.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hyrule Warriors: Age of Calamity

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

20 november 2020

Ontwikkelaar

KOEI TECMO GAMES

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord