Hyrule Warriors: Age of Calamity

  • Ontwikkelaar KOEI TECMO GAMES
  • Eerste releasedatum 20 november 2020
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Hyrule Warriors: Age of Calamity krijgt nieuwe DLC; Guardian of Remembrance

Ook Link is van de partij tijdens de show van Nintendo. De held van Hyrule schittert namelijk in een nieuwe uitbreiding van Hyrule Warriors: Age of Calamity - Guardian of Remembrance.

De release van The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 komt steeds dichterbij en Hyrule Warriors: Age of Calamity is de aangewezen game om net wat meer achtergrondinformatie te geven voor het te komen avontuur. Nu komt er een nieuw stukje lore bij om ons alvast klaar te stomen middels de The Legend of Zelda: Age of Calamity - Guardian of Remembrance-DLC. De Guardian of Rembrance-DLC bestaat uit twee waves waarvan de eerste nu speelbaar is. Deze eerste wave bevat een nieuw personage, de klauwer voor Link en de Triforcer voor Zelda, nieuwe vijanden en een nieuwe moeilijkheidsgraad. Wave 2 bevat een nieuw verhaal in de vorm van de Slag bij Kakariko en de slag bij Goponga, nieuwe levels en drie nieuwe personages.

Hyrule Warriors: Age of Calamity - Guardian of Rembrance Wave 2 is vanaf 29 oktober speelbaar op de Nintendo Switch. Heb jij de cast van The Mario Movie al gezien?

BRON Nintendo

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?