Hyrule Warriors: Age of Calamity

  • Ontwikkelaar KOEI TECMO GAMES
  • Eerste releasedatum 20 november 2020
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Hyrule Warriors Age of Calamity krijgt nieuwe DLC

Hyrule Warriors Age of Calamity krijgt een nieuwe Expansion Pass, waarvan we vandaag een trailer te zien kregen tijdens de Nintendo showcase van de E3.

De eerste golf van de Expansion Pass, die Pulse of the Ancients heet, staat gepland voor 18 juni. In november komt er vervolgens een tweede golf. De eerste golf brengt een aantal nieuwe speelbare personages, nieuwe wapens en een Master Cycle voor Zelda met zich mee. Er komen meer vijanden bij, meer moeilijkheidsgraden en nieuwe uitdagingen. De tweede golf heet Guardian of Remembrance en voegt nieuwe stages, personages en 'nieuwe vaardigheden voor bestaande personages' aan de game toe.

De eerste golf van de Expansion Pass voor Hyrule Warriors Age of Calamity is beschikbaar vanaf 18 juni.

BRON Twitch/E3

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?