Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

God of War

  • Ontwikkelaar Bend Studio
  • Eerste releasedatum 20 april 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Actie
  • Gameliner score

All I want for Christmas: Patrick Meurs met de God of War Collector's Edition

Terwijl menig persoon de kou trotseert om een borreltje te nuttigen onder het genot van de klassieke kerstdeuntjes en ongewenst gezelschap, zitten wij gamers vol in het licht van onze monitors, tv-schermen en handheldscreens. Oké, misschien hoor je ergens in de verte een Mariah Carey of George Michael, maar dat is eenvoudig te blokken door een headsetje op te zetten. Wat? Dat is gewoon onze manier van kerst vieren! Toch is er altijd iets dat je gemist hebt afgelopen jaar. Met zoveel dikke releases kan het dan ook niet anders dat jij iets hoog op je verlanglijstje hebt staan. Onder de noemer van “Get the hint” adviseren wij daarom dan ook om kerstliedjes te neuriën met een bepaalde titel erin. Patrick Meurs deed dat ook en neuriede volle bak “All I want for Christmas is de Collector’s Edition van God of War!

GOD OF WAR COLLECTOR’S EDITION

Over het algemeen is er niet veel dat ik nog wil. Wanneer ik zo naar mijn met ornamenten volgestouwde kerstboom kijk, heb ik ook verdomd weinig ruimte onder de takken overgelaten voor presentjes, en misschien heb ik dat onbewust gedaan. Als ik zo eens eventjes terugblik op het jaar 2018, moet ik ook echt hard in het geheugen graven om iets op te rakelen waarvan ik vind dat ik het tekort kom. Op het gebied van games en/of hardware heb ik dit jaar zo’n beetje alles gekocht of gekregen wat mijn gamerhart begeert. Toch is er echt een game, of eerder een editie, waarvan ik nog altijd stierlijk baal dat deze aan mijn neus voorbij is gegaan, en dat is de Collector’s Edition van God of War.

Dat is geheel mijn eigen schuld geweest, dat wel. Normaliter ben ik het type dat elke toffe CE maanden van tevoren in de pre-order gooit. Tenminste, dat was ik. Na een aantal zwaar tegenvallende Collector’s Editions waar ik bakken met geld voor had neergeteld, besloot ik maar eens om unboxings af te wachten. Wist ik veel dat de CE van God of War ook echt zo gelimiteerd zou zijn. Tegen de tijd dat ik er lucht van kreeg dat we hier van doen hadden met een dikke statue van prima kwaliteit, was de Collector’s Edition al in geen velden of wegen meer te bekennen. De super relaxte perskit die ik van Sony heb ontvangen vormde wel een pleister op de wond hoor, maar toch… ik blijf er nog altijd van balen dat ik die Collector’s Edition heb laten schieten. Dus als Ome Kerstman er nog ergens eentje in de hoek heeft liggen… bring it to me, boy!

onbekend

Wat verwerk jij in de kersthitjes? Is het toch de zwoele Mariah Carey of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat het weten! Wie weet pikt iemand het na al die hints wel op.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?