Vampyr

  • Ontwikkelaar Dontnod Entertainment
  • Eerste releasedatum 5 juni 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

All I want for Christmas: Peter met Vampyr

De een is gek op de Kerstman, de ander zweert bij Krampus. Peter is zo'n grimmig type. In plaats van vrolijke games te spelen, kiest Peter ervoor om de gordijnen dicht te trekken, zijn contrast zo laag mogelijk in te stellen en te kiezen voor een zo duister mogelijke game. Toevallig zijn er meer dan genoeg van dat soort games. De uitspringer is wellicht Dontnod's Vampyr. Deze bloedzuiger van een game werd goed ontvangen en hoe kan het dan ook anders dat Peter hier zijn tanden in wil zetten. Daarom zingt Peter All I Want for Christmas is Vampyr!

Vampyr

WHAMpyr! Uiteraard zijn er wel meerdere begeerde titels verschenen dit jaar dan alleen Vampyr die nog niet in mijn bezit zijn. Zo zijn er ook God of War, Spider-Man en Kingdom Come: Deliverance verschenen. Drie titels die ik zeker weten wil bezitten en spelen. Als ik er toch echt eentje uit moet kiezen waar ik het liefst mijn tanden in zet, dan is het Vampyr. Dit heeft met name te maken met ontwikkelaar Dontnod, van wie ik al een liefhebber ben sinds hun eerste titel; Remember Me. Deze titel is niet geliefd bij veel gamers en daarom komt er waarschijnlijk ook nooit een Remember Me Too, ondanks dat Dontnod dit zelf ook erg graag zou willen.

Met Life is Strange hadden ze wel een welverdiend groot succes en voor mij bewezen ze met deze tweede titel wederom dat we met Dontnod te maken hebben met een hele goeie gamestudio. Het is daarom ook erg vreemd dat ik niet gelijk op Vampyr gesprongen ben als een hongerige Dracula op een slapende deerne. De game kwam uit terwijl ik al bezig was meerdere AAA-titels door te spelen. Ik had het druk, druk, druk. Ik had al genoeg geld gespendeerd aan andere titels. Ik… moet mij schamen. Allemaal smoesjes! Dontnod moet wel denken: waarom verlaat onze fan van het eerste uur ons, terwijl we juist voor hem een grimmige game gemaakt hebben? Dus beste Kerstman, zegen mij, verlos mij van deze zonde en geef mij Vampyr!

onbekend

Wat verwerk jij in de kersthitjes? Is het toch de zwoele Mariah Carey of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat het weten! Wie weet pikt iemand het na al die hints wel op.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?