Vampyr

  • Ontwikkelaar DON'T NOD
  • Eerste releasedatum 5 juni 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Vampyr krijgt er twee moeilijkheidsgraden bij

Dontnods vampierengame Vampyr krijgt er ergens deze zomer twee moeilijkheidsgraden bij. Hiermee wil de Franse ontwikkelaar zowel de liefhebbers van extra uitdaging als de fans van het verhaal tegemoet komen.

Feitelijk is het zo dat Vampyr hiermee officieel moeilijkheidsgraden krijgt, gezien de game omtrent de ondode chirurg Jonathan Reid die momenteel niet heeft en zo moeilijk is als je het zelf maakt. Met de komst van een Hard mode en een 'Story' mode komt daar dus verandering in. De Hard mode zorgt voor pittigere gevechten en minder XP, waardoor het 'harvesten' van die zielige NPC's ineens een stuk verleidelijker wordt. De Story mode focust zich meer op het verhaal en de beleving daarvan, wat resulteert in minder intensieve gevechten.

onbekend

Mocht je jouw tanden nog niet in Vampyr hebben gezet omdat de game je te moeilijk of te gemakkelijk leek, dan kun je deze reden binnenkort dus ook van je lijstje schrappen. Ik vond de game in ieder geval zeer goed te doen, wat in de review te lezen valt.

Over auteur Patrick Meurs

Patrick Meurs Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?