Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Vampyr

  • Ontwikkelaar DON'T NOD
  • Eerste releasedatum 5 juni 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Vampyr komt naar de Nintendo Switch

De bloedstollende bloedzuigers van Vampyr gaan hun opwachting maken op de Nintendo Switch. Dit laat uitgever Focus Home Interactive weten in hun financiële rapport.

Dontnod, de makers van Life Is Strange en Remember Me hebben met Vampyr wederom een aardig succes weten te boeken. De game heeft het goed gedaan op zowel de pc, als op de Xbox One en PlayStation 4. De volgende halte is dus Nintendo's console. Ondanks dat Life is Strange ook goed scoorde is Vampyr de eerst Dontnod-game die zijn opwachting gaat maken op de Switch. Laten we hopen dat Vampyr ook op de Switch een game is om je tanden in te zetten.

onbekend

Een releasedatum is tot op dit moment nog niet bekend.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?