Vampyr

  • Ontwikkelaar DON'T NOD
  • Eerste releasedatum 5 juni 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

20th Century Fox verkrijgt rechten Vampyr

Dontnod Entertainment heeft de rechten van hun dikke game Vampyr gegeven aan Fox21. Dit is een onderdeel van 20th Century Fox en deze studio mag van deze game een tv-serie produceren. Dezelfde studio is trouwens ook bezig met een tv-serie voor Life is Strange.

Dontnod Entertainment heeft al eerder aangegeven zo veel mogelijk media te willen benutten om hun verhalen te vertellen. Naast games zijn comics al een ding en hier komen dus tv-series bij. Vampyr kent een intrigerend thema en verhaal, wat zich uitstekend leent voor een serie. Jongens, dit smaakt naar meer.

onbekend

Willen jullie graag hier een tv-serie van zien? Wij hebben daar onze eigen ideeën over.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?