Vampyr

  • Ontwikkelaar DON'T NOD
  • Eerste releasedatum 5 juni 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Trailer: Vampyr in oktober naar Nintendo Switch

Dontnod Entertainment kennen we natuurlijk allemaal van de Life is Strange-serie, maar is ook verantwoordelijk voor andere adventures. Een daarvan is Vampyr dat eind oktober uitkomt voor de Nintendo Switch.

Vampyr kwam vorig jaar zomer al uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game draait om Dr. Jonathan Reid, die in het oude Londen plots veranderd in een vampier. Tijdens zijn zoektocht naar het waarom is het jou om te bepalen hoeveel hij van zijn nieuw verkregen krachten gebruikt en hoe hij omgaat met inwoners van Londen.

Vampyr verschijnt op 28 oktober voor de Nintendo Switch.

BRON Focus Home Interactive

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?