Darksiders III

 • Ontwikkelaar Gunfire Games
 • Eerste releasedatum 27 november 2018
 • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
 • Genre Actie
 • Gameliner score

De Kwestie: De vier ruiters van de apocalyps

Onze redactie vindt het maar wat leuk om zijn mening te spuien, maar jouw mening doet er ook toe! In de kwestie leggen we jou keuzes voor over actuele onderwerpen. Tevens kijken we terug op de resultaten van de vorige kwestie om te zien of er opzienbarende keuzes zijn gemaakt of dat het volledig in lijn der verwachting lag. Als we het over actualiteit hebben dan kan het natuurlijk niet anders dat Darksiders het onderwerp van gesprek is in deze kwestie.

Het derde deel van Darksiders ligt vanaf vandaag in de (digitale) winkels en dit keer kruipen we in de huid van de vrouwelijke Fury. Eerder vertolkten War en Death de hoofdrol en het laat zich raden dat Strife de volgende wordt als er een vierde deel verschijnt. Stuk voor stuk hebben ze natuurlijk hun kwaliteiten, maar uiteindelijk komt je favoriete personage vooral neer op persoonlijke smaak. Ben jij voorstander van War, die met zijn Gears of War-achtige pantser kracht uitstraalt? Of verkies je liever Death, de Norman Reedus van de vier ruiters boven de rest? Zie jij het liefst vrouwen als Fury legers aan slechte wezens afslachten? Of ben jij meer futuristisch ingesteld en is Strife jouw cup of tea? Wij willen voor eens en altijd weten wie van de vier ruiters de hemel ingeprezen wordt en welke zich in de krochten van de hel bevinden.

onbekend

De vraag in deze kwestie is dus simpel, het antwoord allicht minder: Wie van de vier ruiters van de apocalyps is jouw favoriet?

POLL (Welk van de vier ruiters van de Apocalyps is jouw favoriet?)

Welk van de vier ruiters van de apocalyps is jouw favoriet?

Welk van de vier ruiters van de apocalyps is jouw favoriet?

 • War
  19%
 • Death
  53%
 • Fury
  23%
 • Strife
  5%
Tussenstand na 43 stemmen
GA NU STEMMEN

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?