Trailer: Releasetrailer Darksiders III toont Fury's woede

Geplaatst: 27 november 2018 22:10
Aangepast: 27 november 2018 22:21
-

Dat Fury een pittige tante is, dat hadden we inmiddels wel begrepen. In de releasetrailer van Darksiders III doet zij ook zeker haar naam eer aan wanneer ze het opneemt tegen diverse vijanden.

Vanaf vandaag ligt Darksiders III dus in de (digitale) schappen. Onze Alex heeft zich prima vermaakt met deze derde game uit de reeks, dus lees hier zijn bevindingen. Mocht je de review hebben gelezen, maar graag ook wat beeld erbij zien, dan kan dat met onderstaande releasetrailer. Het verhaal speelt zich af voorafgaand aan de gebeurtenissen in het eerste deel. Fury gaat in opdracht van de Charred Council achter de Seven Deadly Sins aan om deze te vernietigen.

Darksiders III is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Darksiders III

Ontwikkelaar:

Gunfire Games

Uitgever:

THQ Nordic

Release:

27 november 2018

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord