Nieuwe patch brengt close combat terug in Darksiders 3

Geplaatst: 24 december 2018 10:25
-

Darksiders 3 leek in veel opzichten op de voorgaande delen, maar aan de combat was wel het één en ander veranderd. Hierdoor leek met deze derde Darksiders-game een ander pad bewandeld te zijn. Tot nu.

In een nieuwe patch is namelijk de optie beschikbaar gemaakt, waarmee je kunt kiezen voor de oude of nieuwe combat-stijl. Dit kan op elk willekeurig moment tijdens de game. Zodra je de een nieuwe game start of een opgeslagen game laadt, dan krijg je de keuze tussen Default en Classic vechtstijl. De eerstgenoemde is de standaard stijl zoals deze voor Darksiders 3 is ontworpen, terwijl de klassieke variant er voor zorgt dat het vechten aanvoelt als de eerste twee delen. Heb je Darksiders 3 nog niet gespeeld? Alex beoordeelde deze game met vier sterren in zijn review.

onbekend

De nieuwe patch brengt buiten het nieuwe vechtsysteem ook nog een aantal kleinere updates met zich mee. De patch is vanaf nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4-versie van de game.

Bron: Steam
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Darksiders III

Ontwikkelaar:

Gunfire Games

Uitgever:

THQ Nordic

Release:

27 november 2018

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord