Darksiders III komt naar Nintendo Switch

Geplaatst: 10 augustus 2021 17:35
-

Uitgever THQ Nordic heeft middels een persbericht laten weten dat Darksiders III inclusief alle uitbreidingspakketten naar de Nintendo Switch komt. De actie-RPG verschijnt volgende maand al op de hybride console van de Japanse consolegigant.

Darksiders III komt samen met alle uitbreidingspakketten volgende maand naar de Nintendo Switch. Dit heeft de Oostenrijkse-uitgever bekendgemaakt op haar website. Kruip in de huid van de pittige tante Fury en hak je tegenstanders tot appelmoes met je zweep waar je maar wilt.

Darksiders III verscheen in november van 2018 op de PlayStation 4, Xbox One en de pc. Darksiders III heeft ons tijdens gamescom 2018 enorm verrast en ook viel de game goed in de smaak bij de rest van de redactie. Darksiders III kreeg uiteindelijk van ons vier uit vijf sterren toebedeeld in de review. Darksiders III verschijnt 30 september ook voor de Nintendo Switch.

Bron: THQ Nordic
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Darksiders III

Ontwikkelaar:

Gunfire Games

Uitgever:

THQ Nordic

Release:

27 november 2018

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord