Deze week: Dead to Rights Retrobution, Monster Hunter 3 en Nier

Een nieuwe week is weer begonnen. Vorige week heb je de previews van Lost Planet 2, Iron Man 2 en die van FIFA World Cup South Africa kunnen lezen.

We hebben het net zoals afgelopen week weer druk, want naast dat er weer wat nieuwe games zullen verschijnen op de redactie willen we deze week ook nog een aantal previews plaatsen. Ten eerste die van de nieuwe voetbalgame van Ubisoft, Pure Football. Als tweede kunnen jullie deze week de preview van Blur lezen - een arcade racer uit de keuken van ontwikkelaar Bizzare Creations.

Dead to Rights: Retribution

Daarnaast zullen deze week enkele toppers de revue passeren. Zo zal onder andere de game Dead to Rights: Retribution verschijnen.

Platform: PS3, X360
Uitgever: Namco Bandai
Releasedatum: 23 april 2010

Dit derde deel van Dead to Rights: Retribution zal in elk geval ook weer gebruik maken van het third-person perspectief en het hand-to-hand combat zal overigens toenemen. Je speelt in de game met Jack Slate, een agent van de zendenpolitie. Je jaagt op gevaarlijke criminele bendes in de grote stad Grant City samen met zijn trouwe viervoeter Shadow. Je zult in de game diverse puzzels moeten oplossen en slechterikken uitschakelen.

Monster Hunter 3

Ook de game Monster Hunter Tri zal deze week verschijnen voor de Nintendo Wii.

Platform: Nintendo Wii
Uitgever: Capcom
Releasedatum: 23 april 2010

In Monster Hunter Tri kun je voor het eerst ook op de Nintendo Wii gigantische ladingen met monsters een kopje kleiner maken. Zonder extra kosten kun je via internet samen met anderen jagen op de meest exotische en grootse wezens. Ben jij klaar om de meester van de jacht te worden?

Nier

Vorige maand vertelde Wouter al iets over de game Nier Replicant van Square Enix, deze week kunnen we helemaal losgaan in de game.

Platform: PS3, X360
Uitgever: Square Enix
Releasedatum: 23 april 2010

Nier speelt zich af in de toekomst. De hoofdrolspeler, wiens naam nog niet echt bekend is en die klinkt als Leonidas van 300 (Spartaaaah!, red.), gaat op zoek naar zijn dochter die wordt vastgehouden door iets of iemand. Langs zijn weg door oude vervallen gebouwen komt hij verschillende vijanden tegen die hij genadeloos een kopje kleiner maakt, alleen om zijn dochter weer te kunnen vinden.

Natuurlijk kun je van ons op woensdag weer aantal top aanbiedingen vinden en sluiten we de week vertrouwd af met een column die deze week door niemand minder dan Michelle geschreven wordt.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?