Deze week: Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City

Geplaatst: 26 april 2010 11:00
Aangepast: 30 april 2022 21:03

Het is weer maandag, wat inhoudt dat we kort vooruitkijken op wat jullie de komende week op onze website kunnen verwachten.

Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City

Afgelopen week kwam de uitbreiding van Grand Theft Auto IV voor de PlayStation 3 uit en zodoende konden we ons hier lekker mee uitleven. Deze game heeft Roy voor ons behandeld en komende week kun je dan ook een review van hem verwachten. Grand Theft Auto IV: Episodes from Liverty City verscheen eerder exclusief voor de Xbox 360, maar nu de exclusieve rechten voor Microsoft zijn komen te vervallen, kunnen ook PS3 en pc-bezitters hun gang gaan in deze uitbreiding.

Platform: pc, PlayStation 3
Uitgever: Rockstar Games
Releasedatum: 16 april 2010

Ga opnieuw op avontuur in de wereld van Grand Theft Auto IV. Het verhaal houdt niet op met Niko Bellic, maar het is juist het begin van twee nieuwe verhalen. In dit pakket zitten de twee downloadbare content pakketten The Lost and Damned en The Ballad of Gay Tony, waarmee je de stad weer onveilig kunt maken.

Lips: I Love the 80’s

Afgelopen week kregen we het nieuwe deel van Microsofts Lips op de redactie binnen en Wouter ging natuurlijk helemaal los. Of hij enthousiast is van deze nummers uit de jaren 80 is nog maar even de vraag, we zullen het deze week lezen in zijn review.

Platform: Xbox 360
Uitgever: Microsoft
Releasedatum: 2 april 2010

Lips: I Love the 80’s is het vierde deel uit de succesvolle Lips-serie. Roep je vrienden bij en laat het feest beginnen. Zing mee met nummers uit de jaren 80. Dankzij de beweging gevoelige microfoons staat Lips voor een ongekend veel plezier.

Dead to Rights: Retribution

Twee weken terugschreef Klaas een preview van Dead to Rights: Retribution. Daarin vroeg hij zich af of de middenmoot de game wel ziet zitten. Inmiddels is de game op de redactie binnengekomen, dus gaan we komende week vast een antwoord krijgen op deze vraag in zijn review.

Platform: PlayStation 3, Xbox 360
Uitgever: Namco Bandai
Releasedatum: 23 april 2010

Dit derde deel van Dead to Rights: Retribution zal in elk geval ook weer gebruik maken van het third-person perspectief en het hand-to-hand combat zal overigens toenemen. Je speelt in de game met Jack Slate, een agent van de zedenpolitie. Je jaagt op gevaarlijke criminele bendes in de grote stad Grant City samen met zijn trouwe viervoeter Shadow. Je zult in de game diverse puzzels moeten oplossen en slechteriken uitschakelen.

Ik zal deze week vooruitblikken op de racegame Blur en Yordi gaat de game Red Dead Redemption previewen. Daarnaast kunnen we vrijdag ook weer zijn ongezouten mening, van een bepaald game onderwerp van hem verwachten in een column van zijn hand.

We sluiten de week af op vrijdag, wanneer we allemaal losgaan tijdens de Koninginnedag en nacht, waarna we de zaterdag en zondag nodig hebben om bij te komen van een flinke kater.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer