Max Payne 3

  • Ontwikkelaar Rockstar Vancouver
  • Eerste releasedatum 18 mei 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Deze week: Max Payne 3 en Diablo 3

Met nog iets minder dan een maand te gaan barst in Los Angeles de E3 los. De grote namen zoals Sony, Microsoft en natuurlijk Nintendo zullen dan met hun eventueel verborgen geheimen komen. Ik vond het altijd één van de belangrijkste momenten in het jaar. We bereiden ons altijd voor in de redactie op dit soort momenten. Toch zien we steeds vaker dat grote aankondigingen nog voor de E3 show worden gedaan, verklapt of uitgelekt.

Bewust of onbewust, het haalt de magie van de show er wel een beetje af. Laten we hopen dat de show zelf nog gevuld is met smeuïge nieuwtjes, zoals een releasedatum voor Tomb Raider, een aankondiging van een nieuwe TimeSplitters of een nieuwe Donkey Kong Country Returns voor de Wii U. Wij zijn er in elk geval helemaal klaar voor.

Deze week is terug. De vorige keer hebben we het gestopt omdat het niet goed gelezen werd. Maar we willen ook graag iets doen voor onze vaste bezoekers en daarom zijn we terug met een splinternieuwe 'Deze week'. Naast 'Deze week' komen ook 'Gehaktdag' en sinds afgelopen weekend is ook 'NL Charts' weer terug op Gameliner. Ook komen er een aantal nieuwe rubrieken bij komende tijd. Dus voldoende leesvoer komende tijd. Mochten jullie suggesties hebben voor ons, dan horen wij die graag.

Daarnaast valt er ook genoeg te lezen op Gameliner deze week. Zo zullen we aan de slag gaan met Diablo 3 en is Max Payne 3 op de redactie binnengekomen en nog veel meer. Dus ook deze week zit je weer helemaal goed op Gameliner.

Tot volgende week.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?