Check hier alle Nacon Connect 2024 content

Deze week: Max Payne 3 en Diablo 3

Geplaatst: 14 mei 2012 09:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Met nog iets minder dan een maand te gaan barst in Los Angeles de E3 los. De grote namen zoals Sony, Microsoft en natuurlijk Nintendo zullen dan met hun eventueel verborgen geheimen komen. Ik vond het altijd één van de belangrijkste momenten in het jaar. We bereiden ons altijd voor in de redactie op dit soort momenten. Toch zien we steeds vaker dat grote aankondigingen nog voor de E3 show worden gedaan, verklapt of uitgelekt.

Bewust of onbewust, het haalt de magie van de show er wel een beetje af. Laten we hopen dat de show zelf nog gevuld is met smeuïge nieuwtjes, zoals een releasedatum voor Tomb Raider, een aankondiging van een nieuwe TimeSplitters of een nieuwe Donkey Kong Country Returns voor de Wii U. Wij zijn er in elk geval helemaal klaar voor.

Deze week is terug. De vorige keer hebben we het gestopt omdat het niet goed gelezen werd. Maar we willen ook graag iets doen voor onze vaste bezoekers en daarom zijn we terug met een splinternieuwe 'Deze week'. Naast 'Deze week' komen ook 'Gehaktdag' en sinds afgelopen weekend is ook 'NL Charts' weer terug op Gameliner. Ook komen er een aantal nieuwe rubrieken bij komende tijd. Dus voldoende leesvoer komende tijd. Mochten jullie suggesties hebben voor ons, dan horen wij die graag.

Daarnaast valt er ook genoeg te lezen op Gameliner deze week. Zo zullen we aan de slag gaan met Diablo 3 en is Max Payne 3 op de redactie binnengekomen en nog veel meer. Dus ook deze week zit je weer helemaal goed op Gameliner.

Tot volgende week.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Max Payne 3

Series

-

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

18 mei 2012

Ontwikkelaar

Rockstar Vancouver

Gameliner Awards

-

Lees meer