Disney Dreamlight Valley

  • Ontwikkelaar Gameloft
  • Eerste releasedatum 6 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Simulatie
  • Gameliner score -

Drie van die: Disneyfilms die in Disney Dreamlight Valley moeten komen

Het is absoluut geen geheim dat ik een Disneyliefhebber ben. Ik heb dan ook al de nodige uren in Disney Dreamlight Valley zitten. Deze game brengt mijn favoriete Disney personages tot leven en ik krijg de kans om vriendschappen met hen op te bouwen. Wat wil je nog meer? Nou, meer personages in de game natuurlijk! De game is nog niet zo lang uit en het aantal personages dat in de game voorkomt, is dus nog vrij gelimiteerd. Genoeg mogelijkheden om uit te bereiden dus. En vandaag zet ik drie Disneyfilms op een rijtje waarvan ik graag de personages in Disney Dreamlight Valley zou tegenkomen.

Disney Dreamlight Valley 01

Belle en het Beest

Mijn favoriete Disneyfilm is Belle en het Beest. Ik kan niet eens precies zeggen waarom dat zo is, maar deze film heeft gewoon een speciaal plekje. De personages uit deze film staan dan ook bovenaan mijn lijstje om tegen te komen in Disney Dreamlight Valley. Hoe leuk zou het zijn om tijd door te brengen met Belle of Beest? Maar ook de andere personages, zoals Mevrouw Theepot en Chip, Pendule en natuurlijk Lumière, zou ik graag in de game zien. Ik ben ook erg benieuwd wat voor verhaallijn ze in de game zouden krijgen. Misschien krijgen we wel de taak ze weer mens te laten worden. Er zijn zeker genoeg mogelijkheden en ik zou zeker niet gek opkijken van een kleine onenigheid tussen Lumière en Pendule.

Belle en het beest

Mulan

Mulan is een film vol girlpower en daar houd ik wel van. Ik zou Mulan en Shang graag tegenkomen in de vallei, maar voor mij zijn zij niet eens de belangrijkste reden dat ik deze film graag in Disney Dreamlight Valley wil zien. Die eer kan maar aan één iemand toekomen en dat is natuurlijk Mushu. Dit kleine draakje maakt mij altijd aan het lachen als ik Mulan kijk en ik vind zijn persoonlijkheid ontzettend leuk. Daarnaast is het nooit verkeerd om meer variatie in de personages te hebben die in de vallei rondlopen. Voor mij is één van de leukste dingen dat er zowel helden als slechteriken in Disney Dreamlight Valley zitten, dus waarom geen getrainde soldaten? De mogelijkheden in Disney Dreamlight Valley lijken mij eindeloos en ik hoop echt dat deze draak langskomt om onze koeien te onteren.

Bambi

Met de derde en dus laatste keus voor deze Drie van die had ik wat meer moeite. Er zijn namelijk ontzettend veel Disneyfilms waar ik heel gelukkig van wordt. The Lion King en Tangled horen daarbij, maar we hebben Scar en Moeder Gothel al en ongetwijfeld zal de rest spoedig volgen. Maar als bunnymom moet ik gaan voor Bambi. Want wie wil er nu geen Stampertje in de vallei rond zien hoppen? Daarnaast is dit één van de oudere Disneyfilms, dus ik zou het heel leuk vinden als die ook wat liefde krijgt. Maar naast Stampertje zijn ook Bloempje, Feline en Vriend Uil personages die ik graag tot leven zou zien komen in de vallei. Ik denk dat er best interessante verhalen bedacht kunnen worden, zeker als het winter wordt in de game. Samen met Bambi en Stampertje schaatsen op één van de meertjes klinkt als een uitstekend idee.

Bambi op ijs

Dit zijn de films die bovenaan mijn lijstje staan voor een verschijning in Disney Dreamlight Valley. Maar welke personages zou jij het liefst willen zien? Laat het zeker even weten in de reacties.

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?