The Elder Scrolls Online

  • Ontwikkelaar ZeniMax Media
  • Eerste releasedatum 4 april 2014
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score

Drie van die: Favoriete The Elder Scrolls Online-activiteiten

Twee jaar terug schafte ik The Elder Scrolls Online (ESO) aan tijdens een Steam Sale, helaas kon ik er niet echt inkomen. Begin 2022 besloot ik het weer eens te proberen en ontdekte ik eigenlijk wat voor vermakelijke game ESO eigenlijk is. Ik zet hier drie activiteiten op een rij die ik het leukst vind om te doen in deze MMORPG.

onbekend

Met vrienden rondwalen

Tja, The Elder Scrolls Online is niet voor niets een MMORPG. Hoewel de game ook prima in je eentje te spelen is, blijft ESO het leukste als je met vrienden afspreekt en op verkenningstocht gaat. Je kan je uren vermaken door te kloten met de monsters, NPC’s lastig te vallen of door een stad helemaal op stelten te zetten. Natuurlijk is het ook handig om een partner bij je te hebben voor de quests of om mee te helpen met die ene boss die je maar niet kunt verslaan in je eentje. Mijn favoriete ervaring tot nu toe is dat ik met een vriendin onderweg was naar een quest. Alleen viel ik in een afgrond en moest ik een andere weg vinden. Kort samengevat, we waren langer bezig om elkaar weer te vinden dan met de dungeon. Geef toe, het is leuker om met meerdere mensen te spelen dan helemaal alleen.

onbekend

Quests doen

Net als de mainline games is The Elder Scrolls Online gevuld met quests en dungeons. Waar je normaal maar één regio kunt verkennen, zijn ze in ESO allemaal beschikbaar voor verkenning. Die zijn natuurlijk allemaal gevuld met de nodige questlines om te doen. Ik speel het helaas niet zo lang en ben nog verre van klaar met alle quests. Toch zijn ze allemaal uniek. Bijvoorbeeld de quest waarin je een Argoninian Sun-In Shadow moet helpen om naar de top te klimmen van Dunmer-politiek. Of door Daedra te verslaan met de Fighters Guild. Natuurlijk zijn er ook de nodige assassin’s quests om in rond te sluipen en mensen voor aardige bedragen te doden of dingen te stelen. Zoals je kunt zien, is er genoeg te doen in The Elder Scrolls Online! Zoals het er nu naar uitziet, ben ik nog jaren zoet met de quests in ESO en ik kan niet wachten om nieuwe verhaallijnen te ontdekken in de game.

onbekend

Dingen ontdekken

Soms heb ik geen soms zin om alsmaar door te gaan van quest naar quest of een poging te wagen de vele markers op mijn scherm te verminderen. Als dat gebeurt stap ik op mijn paard en ga ik gewoon rondrijden. Soms vind ik een schat en de andere keer ontdek ik een bandit camp om even in los te gaan. Bij echt lange dwaaltochten kom ik in een nieuwe stad terecht. Dan ga ik in gesprek met alle NPC’s om de intriges te ontdekken. In het geval dat er alleen bossen en bergen op mijn pad komen, geniet ik gewoon van de omgeving en probeer ik niet vermoord te worden door de vele monsters. Het fijne aan The Elder Scrolls Online is dat je in feite kunt spelen zoals je wilt. Quests doen of gewoon lekker chillen, doe gewoon waar je behoefte aan hebt!

onbekend

Dit zijn drie van mijn favoriete activiteiten in The Elder Scrolls Online, maar wat doe jij het in liefst in de game? Laat het mij weten in de reacties!

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?