Drie van die: Gamecharacters die nooit in Smash Bros. komen

Geplaatst: 18 december 2018 10:00
Aangepast: 31 maart 2024 18:20
-

Met Super Smash Bros. Ultimate heeft Nintendo werkelijk alles uit de kast getrokken om tot een krankzinnige hoeveelheid vechtersbazen te komen. Zeventig (!) opgefokte iconen uit de gamingwereld kunnen eindelijk hun frustraties botvieren op elkaar. Dat Nintendo goud in handen heeft met deze serie moge duidelijk zijn. Het is zelfs zo duidelijk, dat bedenkers van andere games wel eens uitspraken hebben gedaan of hun personages wel of niet een opwachting kan maken in Smash. Kortom, alom geflirt en niets minder dan liefde. Misschien moet Masahiro Sakurai een Tinder voor ontwikkelaars maken waarin hij naar links of rechts kan swipen wie hij wel of niet in Smash wil hebben. Gegarandeerde dick pics van Master Chief voor hem. Maar of dat nu zo verstandig is... Afijn, dit deed mij denken welke vechtersbazen nooit in Smash Bros. hun opwachting gaan maken. Dus hierbij, mijn drie van die personages die nooit hun opwachting maken in Super Smash Bros.

onbekend

Larry van Leisure Suit Larry

Nintendo en copulatie. Geen goede combinatie. Dat maakt de toevoeging van ons meest bekende perverse Mr Bean look-a-like, Larry, een natte droom die nooit uitkomt. Maar wat wil je dan? Deze in mid-life crisis verkerende viespeuk zou alleen al om zijn status niet passen. Laat staan als we hem zouden moeten besturen volgens zijn eerste games. Wie kan zich nog de input herinneren zoals je vroeger Leisure Suit Larry speelde? Eerst een aantal vragen moeten beantwoorden om te bewijzen dat je oud genoeg was, voordat je het spel kon spelen. Zie je het voor je? In het keuzemenu van vechters, eerst een viertal vragen moeten beantwoorden alvorens je met hem kan vechten. Maar dit niet alleen, want je mist je keyboard om de input prompt te doen. Kick Mario. Jump stage. Get naked. Oh wacht. Je begrijpt het vast wel, ook qua besturing wordt het geen match. Lefty’s zou echter wel een toffe stage zijn. Een oud ranzig cafe waar de dikste barfights zich kunnen afspelen. Maar misschien nog wel het meest toepasselijke, is de Master Hand als eindbaas. Onze Larry is tenslotte een echte doe-het-zelver, dus hoe ironisch zou het zijn als hij door een hand werd verslagen? Ach, misschien is Larry niet eens zo'n gekke keuze.

onbekend

Scorpion uit Mortal Kombat

Hoewel Ryu zijn opwachting mocht maken in Smash, zijn er een paar personages uit andere vechtgames die maar beter niet kunnen komen. Eén daarvan is Scorpion uit Mortal Kombat. Oké, ten eerste is Scorpion gewoon veel te eng. Zijn doodskop en vurige temperament zal menig personage angst inboezemen. Ik bedoel, die arme Toad maakt geen schijn van kans. Zijn bolle zwammenkop wordt al snel leeg geprikt door Scorpion zijn haak. Daarover gesproken, met zijn ‘Come over Here’-move is hij in staat om elke arme ziel die net de arena uitgetrapt is weer terug te halen. When does the hurting stop…Bovendien moet HAL het script van de gehele game opnieuw gaan schrijven, want uiteraard moet alles met een K worden beschreven waar mogelijk. Dus Sonik, Ice Klimbers, Falko, Kloud en ga zo maar door. En tot slot denk ik niet dat we het over ons hart kunnen halen om al onze geliefde Nintendo-personages uiteengerukt te zien worden, toch? Een Fatality op die snoezige Yoshi is te veel hoor. Hoewel die Wii Fit Trainer...

onbekend

Tommy Vercetti uit Grand Theft Auto Vice City

Super Smash Bros. grootste ster is die Italiaan. Overdag is hij loodgieter, maar ‘s nachts verandert hij in een moordmachine die het gemunt heeft op arme schildpadjes en een bizarre liefde heeft voor klinkende munten. Net als iedere andere maffiosi. Hoewel dit al redelijk heavy klinkt, zou de toevoeging van Tommy Vercetti aan Smash Bros. geen verstandig idee zijn. Er is al genoeg Italiaanse concurrentie en we weten allemaal dat de Italiaanse maffia onderling geen vriendjes zijn. Turf wars gegarandeerd tussen de Mario-broertjes en het Vercetti-imperium. De stijl van Tommy zou ook gevaarlijk zijn voor Mario en diens kornuiten, want Tommy is nu eenmaal van de zero-fucks-given. Een andere maffiabaas omleggen met grof geschut om uiteindelijk zijn huis te jatten, is voor Tommy geen probleem. Zich inlaten met pornoster Candy Suxx? Beeld je dan maar eens onschuldige Peach in op die zwarte sofa... Ja, ik heb het over die zwarte sofa ja. Toad als fluffer om het plaatje compleet te maken en je merkt dat de invloed van Tommy echt geen goede is voor Smash Bros. Of stiekem toch wel?

Tommy Vercetti1

Dit zijn slechts drie slechte matches die nooit plaats gaan vinden. Zo zijn er waarschijnlijk nog tien keer zoveel slechte matches te maken met Nintendo’s dikste vechter. Welk personage uit andere games wil jij eigenlijk stiekem toevoegen? Of ben jij ervan overtuigd dat er wel degelijk foute matches zijn te maken die werken? Schets ons je droomscenario!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Smash Bros. Ultimate

Ontwikkelaar:

Nintendo

Uitgever:

Nintendo

Release:

7 december 2018

Best of gamescom 2018

Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord