Films: Illumination en Nintendo denken aan Super Smash Bros.-film

Geplaatst:

Na het succes van The Super Mario Bros. Movie willen Illumination en Nintendo nu meer gaan doen. Ze denken aan onder andere een Super Smash Bros.-film.

Illumination en Nintendo onderzoeken naar verluidt de ontwikkeling van een gedeeld filmisch universum, dat zich uitstrekt van The Super Mario Bros. Movie tot mogelijk een Super Smash Bros.-film en verschillende spin-offs. Volgens insider Daniel Richtman heeft Illumination dit idee voorgelegd aan Nintendo, wat heeft geleid tot speculaties over de creatie van een Nintendo Cinematic Universe, vergelijkbaar met Marvel of DC. Na het succes van The Super Mario Bros. Movie werkt Nintendo ook aan een live-action film gebaseerd op The Legend of Zelda, waarmee het zijn filmische avonturen uitbreidt tot buiten de Mario-franchise. Het potentiële succes van deze projecten opent de deur voor toekomstige films gebaseerd op Nintendo's populaire games, met mogelijkheden als Yoshi, Starfox, Luigi's Mansion, Donkey Kong, F-Zero, Pikmin en nog veel meer. Universal Pictures heeft gezinspeeld op een mogelijk vervolg op The Super Mario Bros. Movie, die de best verdienende film ooit is gebaseerd op een videogame en de op één na best verdienende animatiefilm aller tijden.

Hopelijk leren we gauw meer over de nieuwe films en series van Nintendo.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Smash Bros. Ultimate

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 december 2018

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord