Trailer: Kingdom Hearts' Sora vecht mee in Super Smash Bros. Ultimate

Geplaatst: 5 oktober 2021 17:05
Aangepast: 5 oktober 2021 17:06
-

Het laatste DLC-personage uit Super Smash Bros. Ultimate is dan eindelijk bekend. Kingdom Hearts' Sora heeft de keyblade uit het vet gehaald en vecht mee in populaire brawler van Nintendo!

De Fighters Pass van Super Smash Bros. Ultimate sluit af met een klapper. Keyblade wielder Sora warmt zich namelijk op om even een robbertje te vechten in Smash Ultimate. Uiteraard komt dit DLC-personage gepaard met een compleet nieuwe moveset die volledig inspeelt op het gebruiken van de Keyblade. De upward en sideward specials staan volledig in het teken van mobiliteit waarbij Sora zich laat voorttrekken door de Keyblade. Zijn downward special is een counter aanval waarbij je een flinke boop op je kop krijgt wanneer de counter slaagt. Daarnaast kan Sora gebruikmaken van de elementen "thundaga" en "blizzaga". De Final Smash houdt Sakurai nog even geheim, maar ook deze komt later in de presentatie voorbij. Closing the Keyhole is een targeted attack die Sora kan loslaten op nietsvermoedende vijanden.

Uiteraard komt deze DLC ook gepaard met nieuwe audio en een nieuw level. Hollow Bastion is een moveable platform dat ons langs het beroemde Hollow Bastion-kasteel van Maleficent vervoert. Dit level komt op een gegeven moment tot stilstand voor de iconische glas-in-lood afbeeldingen van onder andere Sora, Aqua, Roxas en Riku. Natuurlijk zien we ook een flink aantal nieuwe spirits zoals Roxas, Riku, Aqua en Terra voorbijkomen. Daar stopt het echter niet. Er zijn namelijk ook nog eens ports van Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix, Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue en Kingdom Hearts 3 onderweg naar de Nintendo Switch!

Challenger Pack 11 (Sora) is vanaf 18 oktober beschikbaar als DLC voor Super Smash. Bros Ultimate op de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Smash Bros. Ultimate

Ontwikkelaar:

Nintendo

Uitgever:

Nintendo

Release:

7 december 2018

Best of gamescom 2018

Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord