Super Smash Bros. Ultimate

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 7 december 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Bandai Namco en Nintendo gaan een remaster maken

Bandai Namco en Nintendo gaan samen werken aan een remaster of remake van een 3D actiegame. Dit blijkt uit een aantal vacatures die Bandai Namco uit heeft gezet.

De eerste vacature vraagt om een planner en vernoemt expliciet dat het project om een 3D actiegame gaat van Nintendo. Dit wordt ook genoemd in de vacature voor een visual artist. De laatste vacature gaat pas echt in op het remaster/remake gedeelte, aangezien er hier wordt gevraagd om iemand die aan het HD remasteren van 3D achtergronden gaat werken. Bandai Namco en Nintendo onderhouden al jaren een hechte samenwerking. Ze werkten bijvoorbeeld samen aan Super Smash Bros voor de Wii U en de 3DS en Super Smash Bros Ultimate. Of het om een simpele remaster gaat of om een echte remake, is nog niet duidelijk. Helaas weten we ook nog niet om welke game het gaat en aangezien de uitgevers erg weinig informatie vrij hebben gegeven zijn er ook niet echt aanwijzingen.

onbekend

Wanneer deze remaster of remake van Bandai Namco en Nintendo uit gaat komen, is nog niet bekend.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?