Check hier alle The Game Awards 2023 content

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 3 maart 2017
  • Platformen Nintendo Wii U , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Films: The Legend of Zelda krijgt eigen live action film

De succesvolle gamereeks The Legend of Zelda krijgt een eigen live action film. Nintendo bevestigde onlangs het gerucht van een The Legend of Zelda-film dat al sinds juni de ronde doet.

Na het grote succes van de Mario film is Nintendo nu dus ook van plan om een film te maken van de succesvolle The Legend of Zelda-games. De film wordt geregisseerd door Wes Ball, die we onder andere kennen van de Maze Runner trilogie en de aangekondigde Kingdom of the Planet of the Apes. De bedenker van The Legend of Zelda, Shigeru Miyamoto, zal meewerken aan de film als producent, wat hij ook deed bij de geanimeerde Super Mario Bros. film van dit jaar. Hij produceert de film samen met Avi Arad. Nintendo heeft nog geen details vrijgegeven over de film zelf, maar de uitgever geeft wel aan dat de film wordt medegefinancierd door Nintendo zelf en Sony, waarbij Nintendo meer dan 50 procent van de rekening betaalt.

Er is nog geen releasedatum bekend voor de The Legend of Zelda film, maar we weten nu wel zeker dat hij op de planning staat.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?