Films: The Legend of Zelda krijgt eigen live action film

Geplaatst: 8 november 2023 11:10
-

De succesvolle gamereeks The Legend of Zelda krijgt een eigen live action film. Nintendo bevestigde onlangs het gerucht van een The Legend of Zelda-film dat al sinds juni de ronde doet.

Na het grote succes van de Mario film is Nintendo nu dus ook van plan om een film te maken van de succesvolle The Legend of Zelda-games. De film wordt geregisseerd door Wes Ball, die we onder andere kennen van de Maze Runner trilogie en de aangekondigde Kingdom of the Planet of the Apes. De bedenker van The Legend of Zelda, Shigeru Miyamoto, zal meewerken aan de film als producent, wat hij ook deed bij de geanimeerde Super Mario Bros. film van dit jaar. Hij produceert de film samen met Avi Arad. Nintendo heeft nog geen details vrijgegeven over de film zelf, maar de uitgever geeft wel aan dat de film wordt medegefinancierd door Nintendo zelf en Sony, waarbij Nintendo meer dan 50 procent van de rekening betaalt.

Er is nog geen releasedatum bekend voor de The Legend of Zelda film, maar we weten nu wel zeker dat hij op de planning staat.

Bron: Twitter Nintendo

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Ontwikkelaar:

Nintendo

Uitgever:

Nintendo

Release:

3 maart 2017

Beste game van 2017

Nintendo Wii U, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord