Drie van die: Personages die ik graag zie in de nieuwe Super Smash Bros.

Geplaatst: 12 april 2018 12:00
Aangepast: 14 juni 2018 14:00

Dat Super Smash in 2018 uit gaat komen is al een tijdje bekend, maar er heerst nog altijd mysterie omtrent de speelbare personages. Uiteraard keren klassiekers, zoals Mario en Link, weer terug naar de franchise. Er komen echter ook nieuwe personages in te zitten, zoals Inkling Girl/Boy uit Splatoon. Het blijft natuurlijk altijd leuk om te speculeren omtrent welke personages er toegevoegd gaan worden aan de game. Dit zijn drie personages die ik graag terug zou willen zien in de nieuwe Super Smash.

Kass - The Legend Of Zelda Breath Of The Wild

Kass heeft misschien geen grote rol in Breath Of The Wild, maar de rol die hij speelt is zeker een memorabele. Dit is dan ook de reden dat ik hem graag terug zou zien in de nieuwe Super Smash. Zo zou hij over moves kunnen beschikken die iets te maken hebben met de muziek die hij maakt en bewegingen die afgeleid zijn van de Rito stam, het volk waar Kass zijn oorsprong vindt. Deze combinatie van moves kunnen zorgen voor een verfrissende speelstijl voorzien van een heerlijk charmant laagje.

Captain Toad - Captain Toad: Treasure Tracker

Toad is een van de weinige personages uit de Super Mario-franchise die we nog niet teruggezien hebben in een van de Super Smash games. De nieuwe look zou perfect zijn voor een entree in de Super Smash scene. Toad kan een lading aan interessante powers hebben, die eveneens terug te zien zijn in de Captain Toad-game. Zo kan Captain Toad zichzelf klonen of razend snel graven door verschillende levels. Daarnaast zou hij net zoals prinses Peach kunnen gooien met knolrapen. Captain Toad heeft zijn weg van Treasure Trackers naar Super Mario Odyssey gemaakt. De vraag is echter: trekt hij dit door naar Super Smash?

Chosen Undead - Dark Souls Remastered

Hoewel de stijl van Dark Souls totaal niet past bij het altijd kleurrijke Super Smash Bros., zou ik toch wel graag willen dat het hoofdpersonage, Chosen Undead, uit Dark Souls zich aansluit bij het Super Smash-roster. De main ability van dit character zou rollen zijn en het voorzichtig uitkiezen van zijn attack, want voordat je het weet verschijnt er “You Died” in je scherm en kun je weer opnieuw beginnen. Dit is het personage die ik het liefst in de nieuwe Smash-game zou zien. Niet alleen omdat hij echt een gave toevoeging zou zijn, maar ook omdat deze een grote stap zou bieden tot de toevoeging van andere personages in toekomstige Smash-games.

De nieuwe Super Smash Bros. komt dit jaar nog uit voor de Nintendo Switch. Ben jij het eens met mijn selectie van personages of heb ik echt een belabberde keuze gemaakt? Welke personages zie jij graag terug in een nieuwe Super Smash-games?

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Smash Bros. Ultimate

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 december 2018

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer